Cykel pumpar

Cykling blir mer och mer populärt som ett transportmedel i moderna städer, och det finns många fördelar med fler cyklar och färre bilar i städerna. I större städer, kan det finnas en hel del trafik, och det kan vara lättare och snabbare att ta sig runt på cykel. För att inte tala om de miljö- och hälsofördelar genom att ta cykeln istället för bilen.

Cykel stad

En modern stad har ett ansvar i stadsplaneringen för att ta hänsyn till att det måste vara attraktivt att ha cyklister i stadsmiljön. Genom att göra det enkelt och säkert att vara en cyklist, visar vilken stad som satsar på cyklism.

Detta innebär att i stadsplaneringen skall man ta hänsyn till nya cykelvägar, belysning och cykelparkeringar med cykelställ som kan ta alla typer av däck. Dessutom kan du göra andra åtgärder för att förbättra stadstrafiken för cyklister.

Manuell eller automatisk cykelpump

Något mer som kan avgöra om man ska välja cykeln istället för bilen, är tanken på att få ut en cykel utan luft efter jobbet. VEKSØ erbjuder flera typer av cykelpumpar som kan placeras på strategiska platser runt om i staden, vilket ger cyklister möjlighet att pumpa sina cyklar när det behövs.

VEKSØ erbjuder ett urval av både automatiska och manuella cykelpumpar. I alla konstruktioner, ligger tonvikten på funktionalitet och att de måste passa in i stadsmiljön. Pumparna är robusta, tillverkade av underhållsfritt stål, är vandalsäkra och lätta att använda för stadsborna.

Den manuella cykelpumpen är lättmanövrerad med en fotpedal. De automatiska kompressormodellerna med tidsstyrd kompressor innehåller en underhållsfri industrikompressorer som är lämplig för det nordiska klimatet, de kan verka under stora temperaturvariationer. De är också utrustade för att klara de vanligaste ventiltyperna.