Lampas | Logo

Belysning

På LAMPAS arbetar vi för att skapa en stadsmiljö i balans, belysning är en viktig del av möblerna i staden. Utomhusbelysning i stadsmiljöer är viktigt för säkerheten och hela atmosfären i staden. På samma sätt som rätt lampa på utsidan eller inne i en byggnad kan betona arkitektur. Belysningen kan i stadsmiljön bidrar till att belysa områden eller byggnader.

Gatubelysning och övrig belysning kan tydliggöra givna vägar, parker eller torg och skapa trygghet för medborgarna. Rätt belysning kan säkerställa korrekt vägvisning och synlighet för trafikanter som besöker staden, både fotgängare, cyklister och bilister.

Belysning kan lysa upp byggnader, betona arkitektur, statyer eller en annat, och därmed betona sevärdheter i stadsmiljön. Därmed skapar belysningen en vacker sammanhängande stad för alla medborgare och besökare.

Urval av gatubelysning

Valet av lampor måste vara genomtänkt och komplettera stadens arkitektur och miljö,. På LAMPAS har vi ett stort utbud av armaturer för både inom- och utomhusbelysning. Vi har design för alla stadsmiljöer. I vårt sortiment finns bland annat mastlyktor, pollare med ljus och inomhus- och utomhuslampor.

Alla våra belysningsprodukter kommer i vacker design som passar in i stadsmiljön, antingen genom att smälta in i omgivningen när det passar, eller genom att fungera som en framstående designelement i stadsmiljön. Många av våra lampor använder LED som ljuskälla, vilket kan bidra till att säkerställa en hållbar belysning i hela staden.

Våra mastljus som gatlyktor längs vägar och avgränsningar av områden, och andra områden där det finns behov av att markera var en del av staden börjar och en annan slutar. Våra belysningspollare och små vägfyrar som avgränsar ett område. Vårt breda utbud av inomhus och utomhusbelysning gör att du kan uppnå rätt uttryck i samspelet mellan ljuskällan och byggnadens arkitektur.