Brevlådor

Rätt brevlåda kan hjälpa till att ge de rätta första intrycket av en byggnad. Valet av brevlåda måste komplettera byggnaden utan att flytta fokus från arkitekturen. Samtidigt ska brevlådan vara placerad så det är lätt för brevbäraren att komma till, och att tömma den.

En brevlåda används mer eller mindre varje dag och är därför gjord av hållbart material för att hålla i längden. De ska dessutom vara utformade på ett användarvänligt vis och med innovativ design som gör det enkelt att placera bokstäverna där de skall vara. Dessutom ska de vara enkla att öppna. De skall även vara låsningsbara så att inte tjuvar kommer åt posten.

Brevlådor från VEKSØ

Brevlådor från VEKSØ är moderna klassiker som vackert framhäver och stödjer arkitekturen i byggnaden, oavsett om det är en offentlig byggnad eller ett privat företag. Våra modeller har flera alternativ för placering och utformning.

Brevlådorna är tillverkade av hållbara och slitstarka material i mycket hög kvalitet. Detta innebär att de kan hänga ute i alla väder, och klara av att användas flera gånger dagligen. Innovativ design och de skall vara enkla att använda.

DESIGN av brevlådor

Vår OUTFIT brevlåda från Anne Quist Design Office är en modern brevlåda i en skarp skandinavisk design, med sina enkla rena linjer kompletterar en modern exklusiv stil. OUTFIT kan hängas direkt på husväggen eller monteras på en specialbyggd pelare.

LIBER 17B / 18B, designad av Friis och Moltke, är en klassisk modell ses i många offentliga byggnader eller privata företag. Utformade för mer än 30 år sedan, brevlådan gått från klarhet till klarhet och visat sitt värde. Den är praktiskt, hållbar och har en vacker design som passar perfekt till moderna byggprojekt.

Båda brevlådorna är tillverkade av hållbara material och kan pulverlackeras. Detta kan skapa en individuell look som passar exakt till byggnaden där brevlådan kommer att hänga.