Inomhus BELYSNING - hängen, vägg- eller taklampor

Vacker arkitektur kräver en vacker belysning som kompletterar byggnaden, både inom och utomhus. Rätt belysning är en design som kompletterar byggnaden på rätt plats i och utanför byggnaden, markerar detaljer och ingår som en del av inredningen. Vår belysning smälter vackert in i arkitekturen, utan att ta fokus bort från byggnaden.

Designlampor

Våra vackra arkitektritade inomhusbelysningar hjälper till att framhäva arkitekturen i offentliga byggnader och privata företag. Lamporna från VEKSØ är utformade så att de kan hängas upp i hallar eller trappområden, kontor eller toaletter. Men även om de är avsedda för företag och institutioner, så är de så vackra och ger ett så behagligt ljus så de också kan hänger i många privata hem.
Vid konstruktion, ligger tonvikten på kvalitet och ren skandinavisk stil som passar de flesta moderna kontorsbyggnader. De avger en bländfritt ljus som är bra för ögonen och gör det både lätt att se och arbeta. Flera av våra inomhus lampor kan ta lysdioder som ljuskälla, vilket kan bidra till att säkerställa en hållbar belysning.

Konsekvent EXPONERING

Våra lampor är avsedda att komplettera varandra, och de finns designade i flera versioner för att möjliggöra en flexibel utformning av byggnaden. Flera av våra belysningsprodukter finns i olika utföranden, som vår Ballo lampa existerar i både en inomhusversion och ett exempel på en mastversion för utomhusbruk.
Ett annat exempel är vår OWEN 800 och 801, i en rund och en långsträckt version som passar alla behov. Båda modellerna finns som utomhuslampor det skapar också ytterligare en länk mellan inomhus och utomhus.