UTOMHUSBELYSNING - HÄNGE, VÄGG ELLER TAK LIGHT

På VEKSØ är vi fokuserade på hela stadsmiljön och förhållandet mellan miljö och arkitektur. Vår utomhusbelysning kommer att hjälpa och betona och lyfta fram staden. En vacker byggnad kräver ordentlig belysning. Vi har många typer av armaturer, som vackert kan lysa upp byggnaderna, oavsett om det är en offentlig institution eller ett privat företag.

RÄTT LJUS

Rätt ljuskälla och nära byggnader kan förstärka arkitekturen och ge liv åt de mörkare delarna av byggnaden. Detta gör utomhusljus till en integrerad del av arkitekturen, som ett element som förbättrar och höjer miljön. Vackra lampor bidrar till att skapa rätt atmosfär och utomhusbelysning är viktigt för att skapa ett lugn när det är mörkt ute.

VEKSØ erbjuder också mastljus (lyktstolpar) och pollare med ljus. Ljus i stadsmiljön är avgörande för stadens invånare och att besökare skall känna sig bekväma, på promenader, cykelvägar eller runt staden. Ljus kan markera, vägleda eller informera torg, parker och vägar. Läs mer om våra andra ljuskällor belysning - mast belysning (mitt förslag: lyktstolpar) eller belysning - pollare med ljus.

LAMPOR FÖR UTOMHUSBRUK

Vi gör både hängande lampor, vägglampor och taklampor för utomhusbruk. Våra utomhus lampor avger ett behagligt ljus och lamporna finns i vacker design för att passa alla typer av arkitekturer från organiska runda former av klassisk design till moderna snygga lampor. I vår utformning fokuserar vi på hantverk, funktionalitet och skandinavisk design med rena linjer.

Lampan i sig kan vara en del av byggnaden, som den vackra ADDO L96V, designad av Friis och Moltke, där lampan ljus uppåt och nedåt ger en symmetrisk och vacker belysning i solfjädersform.