Busskurer / bussväderskydd

Stadsmiljön måste vara genomtänkt och praktisk för stadens invånare. Detta för att öka fokus på en hållbar kollektivtrafik för klimatet, och för att minska trafiktätheten i städerna med färre antal fordon.

För att få fler människor att hoppa på cykeln eller åka kollektivt såsom buss, är det nödvändigt att se till att hållbara transporter är enkelt, bekvämt och ett säkert alternativ till bilen. Syftet är att genom att säkerställa att cykelbanor, cykelparkering, belysning och busshållplatser är på rätt plats och inte minst, är lätta och bekväma att använda.

Bussväderskydd

Vackra, praktiska och hållbara busskurer på busshållplatser bidrar till en bekväm och användarvänlig stadmiljö där stadsborna och besökarna får bästa möjliga förutsättningar att åka kollektivt när de är runt i staden. VEKSØ har ett bra urval av vackert utformade och funktionella bussväderskydd för att ge väntande passagerare skydd från väder och vind vid busshållplatser.

Våra vackra och praktiska bussväderskydd fokuserar på design och på att busskurerna ska passa omgivningen. Därför är våra busskurers väggar tillverkade av ett transparent material såsom härdat glas och stål. Detta medför att användaren får en bra översikt på omgivningarna, i väntan på bussen.

Fina bussväderskydd

De galvaniserade stålytor är resistenta mot väder och vind och kräver ett minimum av underhåll. Ytorna kan vara pulverlackerade för att säkerställa att bussväderskyddet anpassar sig till den omgivande miljön på bästa sätt och att bussväderskydden följer den allmänna idén om stadsmiljön.

Som sittplatser har bussväderskydden plankor av oljad FSC-certifierad mahogny. Detta säkerställer en mycket god hållbarhet och ger en vacker kontrast till det enkla moderna uttrycket för bussväderskydden. Ett vackert skydd vid busshållplatsen kan verka som en skulptur i staden och betonar omgivande stadsbyggnadskonst.