Papperskorgar och askfat

VEKSØ levererar avfallskärl, papperskorgar och soptunnor i en estetisk och praktisk design som passar in i alla stadsmiljöer. Våra papperskorgar kommer med eller utan sopsortering och inbyggd intelligens.

Alla våra produkter för avfallshantering, är genomtänkta i detalj och fokus på tömnings komfort, enkel och intuitiv användning av stadsborna och besökarna. Med ett brett urval av mönster och modeller, ser vi till att våra restprodukter passar in i alla stadsmiljöer, oavsett om det är stadens parker, torg eller om de ska användas av offentliga institutioner eller privata företag.

Ren stad

Vår ergonomiska design fokuserar på både estetik och komfort för dem som behöver tömma papperskorgar. Soptunnor naturligt i stadsmiljön och med robusta material som galvaniserat eller rostfritt stål eller aluminium och invändigt i gjuten plast eller galvaniserat stål, de är gjorda för både att stå utomhus och inomhus.

VEKSØ erbjuder ett brett utbud av produkter och designer i avfallsbehållare och askfat för den moderna staden: den moderna LOTUS-korgen, finns i många färger, den eleganta SHINE, som är en annan av Veksø klassiker eller PRIMA askkopp i modern och tidlös design. För att nämna några.