Bord och bänkar

En modern stad måste tillgodose invånarnas och besökarnas behov. För att göra staden så inbjudande som möjligt, är det viktigt att erbjuda sittplatser på strategiska platser runt om i staden. VEKSØ tillhandahåller bord och bänkar i en tankeväckande arkitektur i dansk design för stadsmiljöer, parker och torg.

Bord och bänkar från VEKSØ anpassas exakt till utrymmen där de behövs, vare sig det är parker, torg, vid offentliga institutioner eller privata företag. Bord och bänkar i en vacker miljö gör det möjligt att med hjälp av stadens utrymmen att göra utflykter i stadens parker.

Bord och bänkar i hållbart MATERIAL

Bord och bänkar från VEKSØ klarar av att stå ute året runt. Med ett genomtänkt val av material som FSC-certifierad mahogny och ask, ram eller sockel i stål, gjutjärn eller granit är alla våra modeller extremt robusta och tåliga.

Våra konstruktioner är tankvärda, med fokus på estetik och praktiska detaljer såsom sittkomfort och dränering från ytor. I vårt sortiment finns både moderna klassiker i tidlös skandinavisk design och traditionella bord och bänkar som har visat robust konstruktion under många år. Gemensamt för våra bord och bänkar är att de bidrar till att göra stadsmiljön vackrare och ge trötta medborgare någonstans att sitta.

Bord och bänkar

I vårt breda utbud av bord och bänkar finns en design för alla stadsmiljöer och varje arkitektur. Från den moderna, färgglada och roliga moove, perfekt lämpad för skolor eller andra institutioner, där man vill leka med form och färg av stolar och soffor, till den enkla, estetiskt vackra PLUS Sockeln i nordisk design med rena linjer.

Vår klassiska Köpenhamnsbänk, med sin ursprungliga design från 1886 är en lätt igenkännlig del av det urbana landskapet i huvudstaden. OUTFIT Sockel införlivas vackert i omgivningen med sina organiska former och enkla utseende. Och New Urban, praktiska bord och bänkar, sätter sin egen arkitektoniska prägel på stadsmiljön med sin vackra ljusdesign.