MOOVE BÄNK

LARS VEJEN

Moove är de många möjligheternas möbel – en lättanvänd och nyskapande designmöbel som du kan använda precis som du vill.

Kombinationen av den klassiska runda formen, den karakteristiska L-formade profilen och de många färgmöjligheterna ger möbeln dess helt egna identitet och stora flexibilitet. Storleken gör det möjligt att sitta både på, runt och inne i cirkeln. Du kan välja gemenskapen eller avstå från den, och du kan njuta av utsikten ensam eller tillsammans med andra.

Det finns inga regler för vad som är upp eller ner, och den helgjutna och imponerande formen i rotationsgjuten plast lämpar sig i miljöer både ute och inne. De många färgerna gör det möjligt att integrera Moove i en lång rad arkitektoniska sammanhang. Orange lyser upp och skapar fokus, medan den grå färgen ger möbeln ett mera klassiskt och stillsamt uttryck. Du kan med andra ord ge stadsmiljön precis den designvrid du vill.

Monteringen är lätt och enkel. Möbelns storlek betyder att du inte behöver bulta fast den. Om du trots allt vill stabilisera möbeln ytterligare eller säkra den mot stöld är det möjligt att fästa den i underlaget med ett ankarbeslag och/eller fylla vatten eller sand genom ett hål i sidan, som du därefter stänger med ett skruvlock.

Stadsrumsmöbler av plast har allmänt sett flera fördelar. De är speciellt väderbeständiga och robusta och mycket lätta att underhålla. Rengöringen kan ske med en mjuk borste och tvålvatten eller med en högtrycksspruta.

MOOVE BÄNK

SPECIFIKATIONER:

Vikt
95 kg

Diameter
2400 mm

Standardfärger
Röd ral 3002, orange ral 2001, grå ral 7042, grön ral 6002, svart ral 9005, blå ral 5009

Plint som stående möbel
Sittyta (d) 400 mm

Plint som liggende möbel
Sittyta (d) 310 mm, Rygglängd (h) 380 mm

Material

10-12 mm Polyethylen

Montage
Produkten kan placeras löst på marken och fastbultning är inte nödvändig. Uppmärksamma dock att när möbeln står i omvänd L-form så kan den tippas på sidan. Detta kan hända om den utsätts för mycket stor belastning (t.ex. 2 personer som hoppar på samma punkt) eller våldsam behandling. Denna tippningsrisk kan elimineras genom ökad stabilisering.

Stabilisering
Om du vill öka stabiliseringen kan du tillföra vatten eller sand genom ett litet hål på insidan. Efter påfyllningen stänger du hålet med ett skruvlock.

Förankring
Om du vill fästa möbeln mot underlaget kan du använda ett ankarbeslag som du skruvar fast i mitten av möbeln som därefter bultas fast mot ett betongfundament eller fast, plan yta.

Beställningsdata, MOOVE
MO 1002B Plint : Blå
MO 1002G Plint :Grön
MO 1002L Plint : Lys Grå
MO 1002O Plint : Orange
MO 1002R Plint : Röd
MO 1002S Plint : Svart

.